De cara als comicis electorals que venen.

dimarts, 4 de novembre del 2008

En Todolella necesitan un arquitecto

Sóc Arquitecte Tècnic Municipal i us dic que per 1.000€ no es pot tornar a treballar al poble, i menys amb un contracte de set mesos.



Hauran de pensar en una millor oferta.Malgrat tot el que és interessant es assabentar-se que és per algo que debeu saber: "En Todolella necesitan un arquitecto para resolver asuntos relacionados con el catastro" bé pel que sembla no està massa bé aixó de revisar el catastre i demanar que siguem els propis propietaris els que aportem la informació.



Potser podríen demanar el suport tècnic de la Diputació que per això està.Tant de bo que aquest post ajudi al nostre consistori a contractar algún tècnic amb un contratre "basura".



Josep Maria Guardiola

2 comentaris:

Josep-Llu�s ha dit...

Anava a entrar un altre article i m'he trobat el de la demanda laboral d'un arquitecte.
És una llàstima que ningú més s'animi a escriure comentaris perquè seria la manera que, tots plegats, tinguéssim més informació i sobretot, més criteris i raonaments des de diferents punts de vista. Lectors n'hi ha, ara que has ficat esta comptador, ho veiem. Cal gent que digui la seua, sobre tot els que poden tenir coses a dir, comentar o explicar.

Tal com dius, les diputacions, per força, ha de tenir tècnics capaços i competents. I la Direcció General del Cadastre a Castelló també.
¿Hi ha alguna revisió cadastral a la vista? A mi "no m'han dit res" en sé res de res i, si més no com a propietari, m'interessa molt saber-ho.
Si no és així, si no hi ha una revisió ¿quina classe de problemes del cadastre ha d'"arreglar" un arquitecte sense experiència? i si hi ha una revisió a la vista ¿tant costaria avisar als afectats?

Josepm ha dit...

Josep Lluís, a mi m'ha arribat per tres vies que han rebut cartes on els demanen que actualitzin l'estat de la casa. I, amenaçant de sancionar si no es fa. En alguns casos hi han errors en la informació de que disposa el cadastre.
Crec que el que intenten és veure quines millores te cada casa per així incrementar el valor cadastral i per tant l'IBI.
Lo de l'arquitecte crec que és anecdotic el fons de la qüestió és que ens cobraran més.

Revivint el primer Aplec dels Ports, l'any 1978 a la Tolella